maanantai 30. tammikuuta 2017

Kevätkausi käyntiin Pub Hasselissa 3.3.2017

No niin, jokohan sitä olisi lepäilty tarpeeksi ja valmiita taas tositoimiin? Keski-ikäistyminen vaanii joka kulman takana ja nykyihmisellä on kaikenlaisia mukavuuksia ympärillään. Siinä on sellainen vaara, että sohva vie voiton. Kiireitä on tietysti myös ja hektinen elämänrytmi vie mukanaan. Lapset ja puoliso kaipaavat huomiota, duunihommien deadlinet paukkuu, auto pitäisi pestä ja pyykitkin lojuu vielä koneessa. Normiarkea. Siihen on helppo hukkua. Mutta ei, työn orjat vastarintaan! Ainoa oikea lääke siihen on rehti rock 'n roll! Soittotoiminta ei pysy kuosissa, ellei sitä mittauteta aika ajoin elävän yleisön edessä. Läpisoittelun riski on ilmeinen.

Ehkäistäksemme tämän orastavan kehityksen, avaamma kevätkauden Pub Hasselissa Vantaan Pähkinärinteessä. Siinähän se möllöttää risteyksen toisella puolella Ravintola Saliin nähden, jossa ollaan oltu useamman kerran. Maja on auki puoli neljään, joten kovemmallakin viinapäällä ehtii saada pientä nousua aikaan.

Setissämme on tuttua tavaraa ja muutamia uusia avauksia. Pyrimme tarjoamaan taattua Screamin' Minds -tavaraa hyvällä sykkeellä. Ruosteet harjoitellaan pois ennen keikkaa, ja kyllähän se jokusen otannan vaatii, kun ukot ovat olleet melkein naftaliinissa viime aikoina. Pois se meistä! Kyllä täältä vielä lähtee, kun pistetään homma tulille!

Tervetuloa viihtymään perjantaina 3.3.2017 Pub Hasseliin!

Terveisin


Jouni & Screamin' Minds







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti